welkom op mijn blog

woensdag 15 mei 2013

mega update

hmmm weet gewoon niet zo goed waar te beginnen.... het gaat hier niet helemaal goed helaas.
3 mei is Nico heel ziek geworden , zo ziek dat de ambulance moest komen om hem op te halen, hij had last van longen, en eerst leek het op een klaplong maar na rontgen bleek dat niet het geval. Uit bloedonderzoek kwam toen naar voren evt een longembolie dus nico mocht gelijk blijven ;-(
Tijdens de opname zijn er een hoop onderzoeken gedaan omdat er tijdens een ct scan "dingen"gevonden werden die niet hoorden. Nico heeft oa een hart echo en een bronchosscopie gehad en is naar de vu geweest voor een petscan. Helaas weten we nog niet wat er nou psies aan de hand is /was. Nico heeft veel medicijnen en heel langzaam lijkt het toch wat beter te gaan. Er zullen nog meer onderzoeken volgen om toch duidelijk te krijgen wat er aan de hand is.


Verder zijn we ook met Sander weer aan het "dokteren" , er is inmiddels een rontgen foto van zn rug gemaakt om te zien hoe zn scoliose er psies uitziet , dat viel behoorlijk tegen helaas. Hij krijgt nu eerst een nachtspalk ( is al aangemeten) dan over 6 weken terug om te zien of het helpt ( niet erger word)mocht dat niet helpen moet ie overdag ook een brace aan en mocht t dan nog steeds erger worden dan moet ie zodra hij volgroeid is geopereerd worden daaraan..

en om toch ook wat leuks te laten zien :
 voor het trimmen

 na het trimmen
tan

1 opmerking:

Anoniem zei

Ach wat ziet Mike er weer lekker uit zo. Mooie lengte van zijn vacht zo. En voor de andere lieverds veel sterkte. Groetjes mam.