welkom op mijn blog

donderdag 3 november 2011

nog een paar dagen....

Nog een paar dagen en dan........ gaan ze graven op ons stuk grond , er is inmiddels ingemeten en eigenlijk alles is klaar om te starten! volgende week zullen ze dus eerst gaan graven en dan eind van de week of begin de week erna word er geheid ( schrijf je dat eigenlijk wel zo??)of is het geheit? gehijt? gehijd?
eerdaags maken we ff een afspraak om het sanitair en de tegels uit te zoeken hebben we dat ook maar alvast gedaan ;-) zo leuk allemaal
tan

maandag 31 oktober 2011

t was

t was me het middagje wel weer.....we "mochten"weer eens op controle bij het schisiteam. Dat blijft toch wel iets aparts zo"n team en eigenlijk is het ook rete makkelijk want je "ziet"gelijk iedereen die "er"wat me ete maken heeft
zoals bij ons : Klinische genetica, kaakchirurgie, plastische chirurgie ,maatschappelijkwerk, kno arts, logopedie, orthodontie.
na ff gekeken te hebben bij Sander "mochten"we mee naar de kaakchirurgie voor fotoos van zowel Sander als Martijn omdat ook Martijn zn tanden niet keurig recht staan en het net als bij Sander een rommeltje is in zn mond ;-) na de fotoos op "consult" bij de kaakchirurg in combi met orthodontie . advies is over een half jaar weer kijken en met een beetje "mazzel"samen beugelen;-)
en nu ff rust;-)

tan

zondag 30 oktober 2011

nog 1tje

met dank aan de cricut cartridge happy haunting en mn cricut expression ;-)

tan

2 lootjes

tan