welkom op mijn blog

zaterdag 27 augustus 2011

vakantie fotoos

autotuning beurs Grefrath

in de zon ;-)


tan

woensdag 24 augustus 2011

bijna

bijna zijn we weer thuis ....vandaag mochten de kinderen hier in het restaurant koken voor ons , zo leuk! ze waren de enige en het restaurant wasdus min of meer prive ;-)) we hebben enorm lekker gegeten! we zijn zo trots op die 3!
Ontdekte dat ik gisteren ook nog wat dingen was vergeten te noemen met die we gedaan hebben, we zijn nl de eerste week ook nog naar de smurfen in 3d geweest , die was echt super leuk en afgelopen zondag zijn we naar een voorstelling van http:www.vistazo.nl/hoofdpagina/hoofdpagina.html ook al zo gaaf! vooral het vuurpoien ;-) En ik had ook nog niet vertelt dat Desiree hier heeft meegedaan met een workshop poi en dat savonds op t podium mocht laten zien.

tan

dinsdag 23 augustus 2011

uuuuuppdddaaatteeje ;-)

Vakantie is helaas hier bijna voorbij, nog een paar daagjes...best jammer want we hebben t dit keer echt allemaal naar ons zin gehad, ja zelfs ik hahahaha
We hebben ook best veel gedaan : geshopt in Roermond, Venlo en Venray naar t Gaiapark geweest in Kerkrade en daar hebben DEsiree en Martijn bij de roofvogelshow zelfs een roofvogel op hun arm gehad, was een baby gorilla en het bos met doodshoofdaapjes was briljant.
DE kinderen zijn met N. nog naar een autotuning beurs geweest in Grefrath en daar kwamen ze erg enthousiast van terug.
En we zijn 2 dagen naar Movie park germany geweest ( 2de dag was nl gratis\)en daar hebben we ons erg vermaakt, ben dr zelfs bruin geworden......
DE kinderen doen geregeld mee aan de activiteiten hier , ze gaan zwemmen of in de kinjerkriebel ( soort van miniballorig)wat hier ook op de camping is. En van de week gaan ze nog hier in t restaurant koken '-)
Oja en we zijn ook nog naar de zoo in Duisburg geweest maar dat was een aanfluiting, t was erg goedkoop , t was dan ook niks ;-( dieren in veel te kleine hokken en veel achterstallig onderhoud.
Oh en N. mag hier af en toe op t campingtrentje rijden erg grappig.
al met al te veel om op te noemen......

groetjes Tan