welkom op mijn blog

donderdag 30 april 2009

koninginnedag 2009

Deze dag zullen we echt nooit meer vergeten , het was de dag dat Desiree mee zou lopen met het defile, het was echt onwijs mooi weer , we waren er keurig op tijd , we waren aan de verkeerde kant van het kruispunt maar na een hoop gedoe toch goed gekomen nog niets vermoedend verder was alles goed geregeld. Wel vreselijk zenuwachtig.
Terwijl we op het terrein met alle kinderen op de koningin staan te wachten komt het verschrikkelijke nieuws, een auto is ingereden op het publiek en heeft ws geprobeerd een aanslag te plegen op het koninklijk huis. Vol ongeloof. De bus met de koningin en familie reed langs en ze zagen er erg aangedaan uit, wisten wij veel wat er gebeurd was?
Toch de kids naar afgesproken plek gebracht en wij zijn terug gelopen naar het beeldscherm, de telefoon stond bij ons toen al roodgloeiend, zo hoorden we ook dat alles werd afgelast en we zijn toen Desi weer gaan halen , man wat een drama, niet direct voor de kids maar voor alle betrokken, gekkehuis.
We zijn erg ontdaan ,en misselijk als t een half uur eerder was gebeurd dan hadden we er bovenop gestaan want wij zijn over dat kruispunt gekomen
er zijn verder geen woorden voor ........
tan

zondag 26 april 2009

jammie

Is het al etenstijd??
vermicellisoep
met verse gehaktballetjes ( althans zelf gedraaid)


en vers gebakken stokbrood met een beetje hulp van de broodbakmachine
tan