welkom op mijn blog

woensdag 28 januari 2009

Hoera!!Hoera vandaag is hubbie echt jarig, we hadden t vrijdag al een beetje gevierd met Frank en Nanon, maar vandaag is dan de "echte"datum. Vanmorgen vroeg al een sms bom van collegas , erg grappig.
Oh en Desiree had de uitspraak van de eeuw: ze geeft nico zijn kadootje , dank je wel zegt hubbie, Nou zegt nico wat zou daar nou in zitten?? hahaha zegt ze dat weet ik toch niet?

tan

dinsdag 27 januari 2009

layout

Gisteravond nog een layout gemaakt:
tan

maandag 26 januari 2009

geinig


Kreeg vanmorgen een award voor mn nieuwe blog ! leuk Eline dank je!
de 5 mensen die deze van mij krijgen zijn:
Yolanda
Ilse
Marjolein
Arianne
Peggy

en dan had peggy nog een leuke tag :
De regels zijn als volgt: Ga naar de map waar je jouw foto's bewaard op je computer. Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto. Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is. Tag hierna 6 personen en vraag hun om hetzelfde te doen. Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een emailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen.


Dit is de 6de foto bij mij, tis er 1 uit 2005, waarbij Martijn en Desiree lekker zitten te spelen met een grote kartonnen doos, uren hebben ze er plezier mee.

dus nu wil ik taggen:
Eline
Rieni
Anja
Anita
Brigitte
Yvon


Verder wil ik graag eva enorm bedanken voor de coole banner en de gave achtergrond!!! dikke knuf!zij is echt goed met dit soort dingen maken wow!

groetjes tanja

zondag 25 januari 2009

nieuwe blog

Aangezien ik bij anderen zulke leuke achtergrondjes zag en ik die eigenlijk ook wel graag wilde en dat bij weblog niet echt mogelijk was ben ik een nieuwe blog begonnen, tis nog wel uitzoeken en er moet nog meer op maar dat komt nog wel.
hier is mijn oude blog: tanjas