welkom op mijn blog

vrijdag 18 maart 2011

fotoos opkikkerdag!!tan
super opkikkerdag!!!!!

DE super opkikker dag!

Vanmorgen op tijd vertrokken richting de eemhof, daar aan gekomen geparkeerd en naar t centrum gelopen, daar werden we echt groots onthaald en aangekondigd, over de rode loper , iedereen klappen en juichen , heel aparte ervaring!

Binnen kennis gemaakt met “onze”vrijwilliger Ineke, we kregen koffie en thee en gebak! Echt super lekker.

Om 10:00 gingen we naar korps mariniers om te gaan steile wand klimmen , de kinderen kregen eerst een militairen pak en die mochten klimmen uiteraard zaten ze goed vast ;-) en de pakken mochten ze houden!

Daarna mochten we in een hoogwerker, man en kindjes naar boven en ik blijf wel op de grond;-)

Toen hadden we wat tijd over en gingen we wat rijden in grote Amerikaanse politieautoos, compleet met sirenes ed….

Toen we daarvan terug kwamen kregen we echt een super verrassing……. We mochten gaan rijden in een 9 meter lange witte limosine!!!!!!!!! Hoe cool is dat, we kregen zelfs champagne aan boord, echt zo gaaf!!

Daarna zijn we gaan kijken bij de dierenbungalows….een reptielenhuis en een knuffelhuis, bij de reptielen waren slangen, die mochten vast gehouden worden iewwwww ook een boa contructor dood eng.

Toen knuffelen met de konijntjes, kuikentjes, geitje, lammetje , mini lama, cavias, varkentje, duiven en kippen. Daarna zijn we gaan lunchen , echt super uitgebreid warm en koud buffet!

Na het eten gingen we met een stel landrovers naar strand Almere om te rijden door t water ed..verder konden ze met een tank rijden, nog een legervoertuig, een shovel, een grote tankauto, enz enz…..helemaal gaaf

Dan weer terug met de landrover naar de eemhof daar genieten van drinken en een optreden van Djumbo? T zei mij niet zoveel maar t was wel leuk.

Toen ging het avondeten buffet open met allerlei lekkers, en het toetje was een super vuurwerk ijstaart! Toen nam de vrijwilligster afscheid….

En gingen wij later ook weer naar huis…..maar bij de poort stonden alle vrijwilligers nog een keer om te zwaaien ed en kregen we nog een klein kikker knuffeltje!

Echt we hebben mega genoten van alles.

dinsdag 15 maart 2011