welkom op mijn blog

zaterdag 26 september 2009

goed

Goed het is achter de rug we zijn weer thuis ( donderdag al) de operatie is wel meegevallen althans het bot in de kaakspleet was goed . zorg minder! alhoewel gebleken is dat de gehemeltespleet groter is dan verwacht en ze die niet nu konden fixen en dat moet dus later ( geen idee wanneer) dus dan weer een ok. Eerst genezen van deze ok ,ze hebben 2 verstandskieskiemen, 2 snijtanden getrokken, buisjes en kijken botspleet en gehemelte.
Sander moet nog erg rustig aan doen en heeft nog een hoge dosis antibiotica, eten gaat inmiddels redelijk tot goed.
Sorry geen fotoos dit keer , ach denk dat iedereen wel weet hoe het uitzicht vanaf 8 hoog is en hoe iemand eruit ziet na 2/3 uur ok aan zn mond. denk aan hamstergezicht en blauwe plekken.
Tis goed zo en we gaan weer verder en laten deze opname weer snel voor wat het is/was.

Wel iedereen bedankt voor alle lieve kaarten en berichtjes! doen hem en ons zeker goed!!
zal ze straks nog ff kieken, hij heeft ze aan zijn kast gehangen en dat staat erg gezellig.

tan

maandag 21 september 2009

paPa van harte met je 65ste verjaardag!!!!!!!!!!!!


en morgen is het dan weer zover , Sander word weer opgenomen voor een operatie. woensdag word hij dan geopereerd, ze verwijderen 2 verstandskiezenkiemen, 2 snijtanden worden getrokken, hij krijgt buisjes en ze maken de botspleet open om te kijken of de ok van vorig jaar gelukt is , op rontgen foto is nl geen bot te zien terwijl dat er wel zou moeten zitten. Als het idd gevuld moet worden moet ie een week blijven anders zijn we met 2 dagen weer thuis .duim duim
tan