welkom op mijn blog

zaterdag 28 februari 2009

Update

Nu geloof ik dat ik weer "alles"mag zeggen/schrijven!
DE afgelopen weken/maanden waren hier echt bizar. Op de een of andere manier lukte het niet om Martijn op een goede manier naar school te krijgen. De vervoerder maakte er echt een puinhoop van en de gemeente daar zou ik nog graag een gesprek mee willen want ik heb nog wel wat vraagjes ;-)) Er is zelfs een advocaat aan te pas gekomen . En afgelopen week is het behoorlijk geescaleerd waardoor Martijn een paar dagen thuis was. Met een boel mazzel is het nu "opgelost" en zal het nu beter gaan ( na 5 maanden).......... ach ik geloof t pas als t langer dan 3 weken goed is gegaan...

Wat ik de gemeente nog graag zou vragen:
- wat voor opleiding heb je in hemelsnaam nodig om ambtenaar te worden?
- heb je opgelet tijdens je opleiding?
_ vind je je werk leuk?

Zo ja ga dan eens eindelijk aan het werk! potverdrie , je word betaald met ons belasting geld dus ga als de donder wat doen voor dat geld! zou me dood schamen als ik jou was! het ergste is dus dat je gewoon afhankelijk bent van die lui.

Ha zo dat lucht op!

Nu nog t wachten op onze kleine meid, ze is niet meer in t blok maar laat zich nog wel vaak door pa en ma voeren , hopelijk eet ze over 2 weken goed genoeg om hier te komen wonen. Nouja wij zijn er klaar voor!

Verder hebben we na al die shit wel recht op wat leuks ook dus ik heb ene paar dagen disney geboekt in de mei vakantie! heerlijk heb er nu al zin in! Al komt eerst het weekendje met de meiden weg nog! Ook daar heb ik mega zin in!

En ons huisje was nodig toe aan wat nieuwe meubeltjes:
een nieuwe bank en een nieuw kleed!( dat ene kussen is inmiddelswel al omgedraaid lol)

En mijn scrapkamer is ook helemaal veranderd ik heb nu veel meer kast ruimte en veel meer ruimte om te bewegen, heerlijk, nu de scrapzin nog terug vinden want die is spoorloos

oh en dit is zow leuk om te zien:
Samen lekker op de wii mario kart aan het doen, gek genoeg is ze er nog goed in ook ;-))))

dinsdag 24 februari 2009

En dit

En dit is onze kleine , ze moet nog ff wat groter groeien en goed zelf eten dan mag ze hier komen wonen ;-)) IK/wij heb me echt vermaakt met al jullie lieve berichtjes.


groetjes tan