welkom op mijn blog

vrijdag 11 januari 2013

vers

Aangezien wij dus sinds kort een hondje hebben komen er ineens dingen op je pad die je misschien wel wist maar nooit "nodig"had kwa kennis , nu zijn er ineens heel veel dingen bijgekomen en leren we elke dag een beetje bij . De vervolgcursus voor Mike is gestart en ook daar leren we een hoop!
En ook over hondeneten wist ik nooit zoveel maar nu ik me behoorlijk heb ingelezen word er toch een hoop duidelijk.
Mike at zn brokjes niet zo lekker en eigenlijk is niks frustrerender dan iemand of iets die jou eten niet lekker vind ;-(( verschillende merken heb ik geprobeerd en na steeds een paar dagen te proberen met een merk stopte meneertje met eten;-( toen geprobeerd met vers vlees en ja hoor meneertje at en hoe! dus nu krijgt meneer smorgens brokjes ( die moeten tenslotte wel op ) en savonds vlees ( wel gemalen speciaal voor dieren duhh) en daarna gaat hij helemaal over op "vers"vlees , ik zie duidelijk voordelen en als je je verdiept in brok dan kun je je twijfels zetten bij de inhoud daarvan. Ik zeg helemaal niet dat iedereen over moet op vers maar denk wel dat t goed is om goed naar je dier te kijken .

wat handige sites:
www.degomeat.nl  hier heb ik reeds vele kiloos besteld ( oa fazant,kangaroe,haas,kip,hert,eend,rund ) en is prima vlees en Mike vind het heerlijk;-)

http://www.voerwijzer.com/versvlees/beginnersinformatie-kvv  heel leerzaam

www.barfplaats.nl  forum over vers voeren

boekje over vers voeren:
http://www.bol.com/nl/p/voer-voor-carnivoren/1001004002850664/

groetjes tanja

1 opmerking:

Anoniem zei

hij vind het vlees echt lekker.
groetjes Sander bos