welkom op mijn blog

zaterdag 28 februari 2009

Update

Nu geloof ik dat ik weer "alles"mag zeggen/schrijven!
DE afgelopen weken/maanden waren hier echt bizar. Op de een of andere manier lukte het niet om Martijn op een goede manier naar school te krijgen. De vervoerder maakte er echt een puinhoop van en de gemeente daar zou ik nog graag een gesprek mee willen want ik heb nog wel wat vraagjes ;-)) Er is zelfs een advocaat aan te pas gekomen . En afgelopen week is het behoorlijk geescaleerd waardoor Martijn een paar dagen thuis was. Met een boel mazzel is het nu "opgelost" en zal het nu beter gaan ( na 5 maanden).......... ach ik geloof t pas als t langer dan 3 weken goed is gegaan...

Wat ik de gemeente nog graag zou vragen:
- wat voor opleiding heb je in hemelsnaam nodig om ambtenaar te worden?
- heb je opgelet tijdens je opleiding?
_ vind je je werk leuk?

Zo ja ga dan eens eindelijk aan het werk! potverdrie , je word betaald met ons belasting geld dus ga als de donder wat doen voor dat geld! zou me dood schamen als ik jou was! het ergste is dus dat je gewoon afhankelijk bent van die lui.

Ha zo dat lucht op!

Nu nog t wachten op onze kleine meid, ze is niet meer in t blok maar laat zich nog wel vaak door pa en ma voeren , hopelijk eet ze over 2 weken goed genoeg om hier te komen wonen. Nouja wij zijn er klaar voor!

Verder hebben we na al die shit wel recht op wat leuks ook dus ik heb ene paar dagen disney geboekt in de mei vakantie! heerlijk heb er nu al zin in! Al komt eerst het weekendje met de meiden weg nog! Ook daar heb ik mega zin in!

En ons huisje was nodig toe aan wat nieuwe meubeltjes:
een nieuwe bank en een nieuw kleed!( dat ene kussen is inmiddelswel al omgedraaid lol)

En mijn scrapkamer is ook helemaal veranderd ik heb nu veel meer kast ruimte en veel meer ruimte om te bewegen, heerlijk, nu de scrapzin nog terug vinden want die is spoorloos

oh en dit is zow leuk om te zien:
Samen lekker op de wii mario kart aan het doen, gek genoeg is ze er nog goed in ook ;-))))

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi tanja. ja we zullen zeker hopen voor jullie dat alles nu "goed"blijft gaan, verder ziet het er erg gezellig uit bij jullie.gr. mam

Arianne zei

Jeetje, jullie blijft ook niks bespaard!
Hopelijk gaat alles nu lopen zoals het moet.

Peggy zei

Ik hoop dat het goed blijft gaan Tanja, succes er mee! De bank ziet er super mooi uit zo. Geniet er van.

Marjolein zei

Ik hoop zo met jullie dat alles nu goed mag blijven gaan, en kan me indenken dat het "van je afschrijven" even goed oplucht!
De bank...wow...enig zeg, en dat kleed ook!!!! Ikea hè? Niet voor de bank hoor, maar we willen wel een nw kleed als we straks eindelijk laminaat gaan leggen!! Ach, 1,5 uur rijden moet kunnen toch? (LSS zit om de hoek.. mooi excuus??)