welkom op mijn blog

maandag 29 juni 2009

naja

Echt er zijn hier soms van die periodes dat je denkt naja zeg!! gevolgd door een diepe zucht. Echt sorry ik wil heus wel positief ed doen maar soms is dat gewoon best wel heel erg moeilijk.
Vrijdag kwam martijn thuis met een zere voet , wat voor hem al best bijzonder is omdat hij soms met enorme blauwe plekken komt en nooit pijn aangeeft, hij huilt ook zowat nooit van pijn. Maar vrijdag wel , hij kon niet op zn voet staan! kon er niet achter komen wat hij voor bijzonders had gedaan.Savonds aangekeken want er was aan zn voet niks te zien, volgende ochtend ging het niet beter dus toch maar naar de hap. Fotoos gemaakt en alles. Het blijkt dat hij zijn middenvoetsbeentjes heeft gekneusd . Hij moet rust houden .Martijn en rust??????????? belasten op geleide van pijn??? martijn?????? en dat zo vlak voor de vakantie.......altijd fijn.
En wat nou de oorzaak is??? hij heeft tijdens fysio wel gesprongen maar krijg je daar dit van???? geen idee . ....... hoop ook van niet want wat kan je dan nog doen he?

tan

2 opmerkingen:

Astrid Zwaan zei

Lekker weer, kan school niets vertellen of er iets gebeurd is. Martijn weet het waarschijnlijk zelf ook niet want anders had hij dat zeker vertelt.

Het is misschien moeilijk maar blijf positief en daarvoor heb ik misschien wel iets voor jou, neem snel even een kijkje op mijn blog!!!!

Dikke knuf,
Astrid.

Mireille zei

Wat is dat toch vervelend allemaal! Kan me voorstellen dat het soms best lastig is positief te blijven. Sterkte ermee!